Gyermeked rajong a rajzolásért és szívesen tölti szabadidejét is ceruzák és papírlapok társaságában? Te pedig szeretnéd, ha a szünidőben hasznosan töltené el az idejét? Akkor mindkettőtök számára ideális választás a rajztábor. De milyen rajztábort érdemes választanod 2020-ban? Rajztábor gyerekeknek 2020.

Rajztábor 2020

A lista folyamatosan frissül, amint új rajztáborok jelennek meg a tábor palettán.

1. Jobb agyféltekés rajztábor kezdőknek – Művészkuckó (gyermekrajz.hu)

(Ha érdekel, mi is pontosan a jobb agyféltekés rajzolás, akkor olvasd el cikkünket: Jobb agyféltekés rajzolás lényege.)

A Művészkuckó már évek óta tart rajztábort gyerekeknek, 2020-ban sem lesz ez másként. Olyan 9-13 éves gyerekeket várnak, akik szeretnek rajzolni és szeretnék fejleszteni rajzolási technikájukat. A rajztáborban gyermeked megtanul sokkal élethűbb képeket rajzolni, elsajátít különböző árnyékolási technikákat. De nemcsak a rajztudása fejlődik majd, hanem a koncentrációja, a kreativitása, a megfigyelőképessége, ami később majd az iskolapadban is hasznosítani tud.

Fontos információk a Művészkuckó honlapjáról:

  • Helyszín: A rajztábor a város szívében, nagyon könnyen megközelíthető helyen: a Lehel térnél kerül megrendezésre. A XIII. kerület magas szintű fejlesztésének köszönhetően a közelben színvonalas játszótér található, ahova minden nap ellátogatunk a gyerekekkel.
  • Játék: A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet, hanem ebéd után kimegyünk a közeli szuper játszótérre, ahol még jobban megismerkedhetnek egymással a gyerekek, egy kicsit kifutkározhatják magukat, hogy délután újult erővel vessük bele magunkat a rajzolásba.
  • Rajz felszerelés: A rajztábor első napján egy előre elkészített, színes, érdekességekkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd. Ezt plusz ajándékként nyújtjuk számotokra.
  • Étkezés: Az étkezés több módon is megoldható. Hozhattok otthonról is ebédet, de van lehetőség reggelente ebédet is rendelni, így délre melegen érkezik meg az ebéd.

Bónusz ajándékok a tanfolyam mellé

  • Hogyan rajzolj tigrist színes ceruzával online videótanfolyamot 9 990 Ft értékben!
  • A tábor mellé most gyermeked INGYENES belépőt kap, 1 alkalomra a Művészkuckóba, ahol heti rendszerességgel, 2 órában rajzolhat, továbbfejlődhet, újabb és újabb technikákat tanulhat.
  • 10%-os ajándékkártya, amelyet a Panton művészellátó boltban tudsz felhasználni korlátlan számban, amennyiben felmutatod a kártyánkat!

Kétféle választható rajztábor 2020-ban:

Részletek, árak és jelentkezés a Művészkuckó oldalán: jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek »

Amint a többi szervező is frissíti az időpontokat, frissítjük a Rajztábor gyerekeknek 2020 cikkünket is.