Idén olyan tábort választanál a gyermekednek, ahol jól érzi magát és fejlődik is közben? Akkor a jobb agyféltekés rajztábor 2020-ban is kihagyhatatlan, ha a gyermeked szeret rajzolni.

Mi az a jobb agyféltekés rajztábor?

Erről már egy korábbi jobb agyféltekés rajztábor témában íródott cikkünkben részletesen beszéltünk, itt röviden csak a lényeget foglaltuk össze.

A jobb agyféltekés rajzolás közben a jobb agyfélteke vizuális képességeit előtérbe helyezve, a látványra koncentrálva rajzolunk. Valójában megtanuljuk, meglátni, amit nézünk. Aki képes egy ceruzával leírni a saját nevét, az képes elsajátítani a jobbféltekés rajzolás fortélyait, hiszen a kéz nem ügyetlen. Egy jobb agyféltekés rajztábor keretein belül tudatosan fejlesztjük a meglátás képességét, majd a látottak alapján készül el az alkotásunk.

Jobb agyféltekés rajztábor 2020 – ne hagyd ki!

A Művészkuckó 2020-ban is szervez kreatív jobb agyféltekés rajztáborokat kezdőknek. Hogy mit ígérnek? Hasznos időtöltés, kreatív kikapcsolódás, játszva tanulás. Minden, amit egy napközis jobb agyféltekés rajztábortól elvársz.

Kiknek ajánlják a jobb agyféltekés rajztábort 2020-ban?

Minden olyan 9-13 éves gyermeknek, akik

  • szeretnek rajzolni
  • szeretnék fejleszteni a rajztudásukat
  • sikerélményre vágynak
  • jófej tanároktól szeretnének tanulni, akik az ő nyelvüket beszélik
  • klassz tábort keresnek, ahol felhőtlen kikapcsolódás várja őket, és új barátokat is szerezhetnek.

4 vagy 5 napos rajztáborra lehet jelentkezni és több időpont közül is lehet választani. Sőt, ha ajándékba szeretnéd adni valakinek, akkor arra is van lehetőség, hogy időpont foglalása nélkül vásárolj. Nézd meg a részleteket és jelentkezz most: jobb agyféltekés rajztábor >>