Mindenek előtt készülj fel arra, hogy  a jobb agyféltekés rajzolás során, legalább is szerény véleményem szerint, nagy meglepetésben lesz részed! Ha eddig csak pálcika embereket, és pont pont vesszőcskéket tudtál rajzolni, most meg fogod látni hogy ennél sokkal többre vagy képes! Az eredmény fantasztikus  sikerélményeket fog jelenteni számodra, és nagy mértékben fejleszti a kreatív képességeidet.

Mire jó a jobb agyféltekés rajztanfolyam

Benne van a nevében hogy rajzolni tanít, de a rajzon keresztül egyensúlyba hozza a jobb és bal agyfélteke működését. A módszer nem légből kapott, hanem komoly agykutatás előzte meg a kifejlesztését. Elvezet egy kreatívabb szemléletmód  kifejlődéséhez.

A kreativitás egyfajta komplexebb látásmód. Úgy jön létre, az egész agyadat fogod használni. Nem csak a balt. Azért mondom hogy a balt,  mert a mai iskolában a gyereket,- így lehet hogy téged is – már pici kortól belekényszerítik , hogy a hideg racionális bal agyféltekét használja. A kicsi gyerekek még  sokkal többet képzelődnek, ábrándoznak, játsszanak. A jobb agyféltekés rajztanfolyam visszahozza számodra azt a spontaneitást az alkotásban, amit a gyerekeknél látunk szerepjátékok közben.

A jobb agyféltekés alkotás gyakorlása során kialakuló új képességeid nem csak a rajzolási készségedben fognak szembetűnő eredményeket hozni. Ahogy egyre többet foglalkozol tudatosan a jobb agyfélteke tréningezésével az életed sok más területén meg fog változni a rálátásod a dolgokra.

Milyen előnyöket hoz számodra a bal-  és a jobb agyféltekéd összehangolása?

Sokkal gyorsabban fogod átlátni a problémákat. Talán nem is tudod majd racionálisan (bal agyféltekével ) megmagyarázni, hogyan jöttél rá megoldásokra. Úgy fejezed ki magad hogy ráéreztél, és azért sikerült.

Te leszel az az ember, akinek elkezd minden arannyá válni a kezében, mert ahol más csak a bajt látja ugyanott  te meglátod a lehetőséget! Ha több lehetőséget látsz meg, azokat ki is tudod aknázni ezért ez az új képességed, hosszú távon akár az anyagi jólétedet is előre tudja mozdítani.